Til toppen

Boot Bananas Winter Sports Moisture Absorbers

Produktnummer: 700461363460

inkl. mva.

Boot Bananas vintersports-deodorant er superabsorberende stoffbananer med hurtigtørkende teknologi uten behov for varme eller strøm! Ideell for støvler, sko, hansker eller annet vått vinterutstyr.

Egenskaper og fordeler

  • Spesialdesignet for å absorbere fuktighet fra vått fottøy og utstyr
  • Tørker fottøy på så lite som 4-6 timer
  • Absorberer opptil 40 % av vekten i fuktighet
  • Tørker uten varme, og fjerner risikoen for skade på fottøyet ditt
  • Bidrar til å forhindre lukt
  • Duftfri
  • Justerbart bånd gir mulighet for en rekke bruksområder og enkel tørking
  • Lufttett emballasje for oppbevaring

 

Bruksanvisning

Har du våte sko eller støvler, plasserer du Boot Bananas inni og skyver de helt til tærne på fottøyet. Gi de deretter en lett rist for å fordele silikaperlene jevnt og la magiene skje. Hvis fottøyet ikke er gjennomvått, kan det tørke på så lite som 4-6 timer!

Hvis fottøyet ditt er ekstremt vått, anbefaler vi å fjerne innleggssåler og sug opp overflødig fuktighet med avispapir, håndkle eller en svamp før du setter inn Boot Bananas og lar den stå over natten.

De kan også benyttes til vannsportutstyr for å fremskynde tørkingen av for eksempel våtdrakter og tørrdrakter.

 

Bananpleie

Boot Bananas Winter Sports Moisture Absorbers kan enkelt regenereres ved å tørke dem i solskinn, på en radiator eller i ovnen i 1 – 2 timer, ikke høyere enn 110ºC. Når de er tørre og avkjølte kan du legge de tilbake i pakken og forsegle på nytt for å sikre at de er klare til bruk når du trenger de neste gang. Bruk ovnsmetoden for å regenerere fullstendig og for optimal ytelse regenerer regelmessig.

Misfarging vil oppstå over tid, noe som viser hvor mye fuktighet bananene dine suger opp. Dette vil ikke påvirke tørkeytelsen.

Hvis den brukes sammen med terrengløpesko, er det fare for at selve bananene dine blir gjørmete. Hvis dette skjer, børst av overflødig gjørme og tørk av med en fuktig klut. Hvis de er gjennomvåte, vil silikaperlene knekke og bananene vil ikke lenger fungere effektivt.

 

Varemerke Boot Bananas
Produsents varenummer BBWSMA
Strekkode 700461363460