Til toppen

IGLOO Playmate Elite Red 15L

Produktnummer: 034223433635

inkl. mva.

IGLOO Playmate Elite Red 15L

Denne største modellen i Playmate-familien har et volum på ikke mindre enn 15,2 liter, slik at du enkelt kan ta med deg selv 1,5 liters flasker. Maten og drinkene dine forblir iskalde hele dagen fordi Igloo Playmate Elite er utstyrt med 3-dobbel isolasjon. Den ikoniske teltoppkonstruksjonen gjør at lokket kan åpnes på begge sider for enkel tilgang til kjøleren. Trykknappen på toppen gjør kjøleboksen enkel å åpne med en hånd.

Playmate Elite er designet for å være enkel å bære i en hånd og er tilgjengelig i rød, blå og sort. Denne kjøleboksen passer bra til sportsarrangementer, på jobb i byggebransjen, på stranden eller når du er på roadtrip!

 

Antall liter: 15 liter

Kapasitet i antall brusbokser:  30stk

Materiale: Polyetylen 

Mål: 40.34 cm x 25.89 cm x 37.8 cm(L x B x H)

Vekt: 1,9kg

 

Vedlikehold:

Tørk av innvendige og utvednige overflater før lagring og mellom bruk. For å forhindre flekker og lukt, tøm kjøligeelementene for innhold etter bruk. Smuss eller flekker kan rengjøres med vann eller mildt vaskemiddel. Tøffere flekker kan rengjøres med fortynnet løsning av natron og vann. Forsikre deg om at alle rengjøringsmidler skylles grundig og at kjøleren er tørr før lagring.

Varemerke Igloo
Kjønn Unisex
Farge Rød
Produsents varenummer 43362
Strekkode 034223433635
Størrelse NA