Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

IGLOO Playmate Maxcold Gripper Grey

Produktnummer: 0034223645526

Her får du den kjente Playmate Maxcold i bagform! Perfekt for en dagstur, på campingplassen eller stranden. Baggen kommer i tidløs grå meg håndtak og skulderstropp.

IGLOO Playmate Maxcold Gripper Grey

Den berømte lekekameraten, men som en bag! Takket være den 25% mer Maxcold®-isolasjonen, tilbyr Playmate Maxcold Gripper 16 utmerket kjøleytelse, og takket være sin praktiske størrelse er den ideell for en dagstur, på campingplassen eller på stranden. Kjølevesken har et ergonomisk griphåndtak, slik at det er enkelt å bære i den ene hånden. Hvis du foretrekker å ha hendene fri, kommer vesken også med en justerbar skulderstropp. Det separate teltrommet, toppen av posen, er isolert separat slik at det også kan brukes til å kjøle løs mat eller drikke. Foran er et oppbevaringsrom for andre gjenstander. Posen er enkel å rengjøre og har et antimikrobielt lag, slik at mikroorganismer ikke har noen sjanse.

 

Kapasitet i antall brusbokser: 16stk

Mål: 26,6 x 21,5 x 31,7 cm (L x B x H)

 

Vedlikehold:

Tørk av innvendige og utvednige overflater før lagring og mellom bruk. For å forhindre flekker og lukt, tøm kjøligeelementene for innhold etter bruk. Smuss eller flekker kan rengjøres med vann eller mildt vaskemiddel. Tøffere flekker kan rengjøres med fortynnet løsning av natron og vann. Forsikre deg om at alle rengjøringsmidler skylles grundig og at kjøleren er tørr før lagring.

Farge Grå
Kjønn Unisex
Varemerke Igloo
Strekkode 034223645526