Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Igloo Trailmate marine 70 kjøleboks med hjul hvit 66L

Produktnummer: 034223344924

  • Kjølebag på hjul – Enklere blir det ikke!
  • Mange smarte løsninger som gjør turen enklere
  • Fire dagers isretensjon

Trailmate Marine er en trendy og allsidig kjøleboks. Med en kapasitet på 66 liter (112 bokser) kan du ta med deg et stort utvalg av mat og drikke som vil holde seg iskald selv på de varmeste dagene.

Selv om mange Igloo-modeller er utstyrt med Cool Riser Technology®, utmerker Trailmate seg ekstra her. Kjøleboksen er ikke mindre enn 15 cm fra en varm overflate. I kombinasjon med Ultratherm® isolasjon i både kjøleboksen og lokket, og UV-hemmere, sikrer dette at kjøleboksen kan holde isen i opptil 4 dager ved en omgivelsestemperatur på 30 grader. Innsiden er behandlet med et belegg mot flekker og lukt, slik at kjøleboksen alltid holder seg fresh.

Vi anbefaler kjøleelementer av høy kvalitet fra Igloo for å holde mat og drikke kald lengst mulig. De finner du her.

Du kan enkelt ta Trailmate med deg hvor som helst takket være håndtaket som halverer dra-vekten. I tillegg kommer man lett frem over alt takket være de enorme 10-tommers hjulene. Festepunktene på kjøleren gjør det enkelt å transportere stoler, vesker og andre ting på kjøleren.

På forsiden har Trailmate to oppbevaringsrom, hvorav det ene er et vanntett oppbevaringsrom for for eksempel din telefon eller lommebok. Lokket inneholder fire koppholdere og et stativ for telefonen eller nettbrettet ditt. Det er en kurv i kjøleboksen for å holde ting som ikke skal bli våte kalde. Med det medfølgende brettet kan du endre håndtaket til et lite "bord", og du får et ekstra arbeidsområde. På baksiden finner du 2 holdere for parasoller eller fiskestenger.

 

Antall liter: 66 liter

Kapasitet i antall brusbokser:  112stk

Materiale: Polyetylen 

Mål: 94 x 55,8 x 61,9 cm (L x B x H)
Weight: 16 kgs

 

Vedlikehold:

Tørk av innvendige og utvednige overflater før lagring og mellom bruk. For å forhindre flekker og lukt, tøm kjøligeelementene for innhold etter bruk. Smuss eller flekker kan rengjøres med vann eller mildt vaskemiddel. Tøffere flekker kan rengjøres med fortynnet løsning av natron og vann. Forsikre deg om at alle rengjøringsmidler skylles grundig og at kjøleren er tørr før lagring.

Varemerke Igloo
Kjønn Unisex
Farge Hvit
Produsents varenummer 00034492
Strekkode 034223344924
Størrelse 198