Til toppen

Orange Mud Adventure Pack 12L 2.0 Black

Produktnummer: 608766945940

inkl. mva.

  • Løpesekk fra Orange Mud
  • Ideel for ultraløp, fotturer og terrengsykling
  • Blære inkludert

Vi har designet denne sekker for skikkelige eventyr, slik at du kan gå mil etter mil med mye plass, god komfort og ypperlig funksjonalitet. Adventure Pack 12L kommer med en rulleløsning for lukking som sikres med glidelås, og et kompresjonssystem som stabiliserer sekken ved å komprimere den både vertikalt og horisontalt.

Fronten: Brystlommene rommer store smarttelefoner, samt myke flasker på 600ml. De to små lommene foran flaskelommene er beregnet til gels, energibarer og søppel. De to skulderlommene er til telefon, leppepomade, ernæring eller annet du måtte trenge. Den elastiske bryststroppen fungerer ypperlig både for kvinner og menn. Sekken kommer i alle størrelser fra de aller minste opp til brystmål på ca 132cm

Høyre side: Har en 22cm lang åpning for enkel tilgang til kart, jakke, hodelykt eller lignende. Lommen gir deg tilgang til hele sekken, hvilket gjør at denne lommen fungerer som isolasjon, samtidig som den kan brukes som en stor lomme.

Venstre side: her finnes en stor lomme som praktisk talt rommer hvilken som helst flaske. Den lille stangen på sekkens utside fungerer utmerket for å feste stavene med den kompatible oppgraderingen Trekking Pole Hardware.

Bunnen: kommer med en 20mm langt festesystem for soveløsninger eller annet utstyr.

Sekkens interiør: sekken har 3 ulike rom. Rom 1 - for drikkeblære som rommer 2L (medfølger), men har også plass til en drikkeblære på 3L. Rom 2 - hovedrom for større utstyr som krever plass. Rom 3 - lette jakker og mindre utstyr

  • Vekt uten blære: 624 g 
  • Dimensjoner: 26,7 cm bred x 39,9 cm høy. 
  • Volum: 12L. 
  • Blære inkludert: 2L med låsemekanisme og enkel frakobling. 

Sportsfokus: Sti og ultraløping, Utforskningsturer, Fjellturer, Vandring, Terrengsykling. Merk: Adventure pack 12L kommer ikke med myke flasker. Vi selger dem på vår side hvis du vil legge dem til. Merk: den leveres med 2L, men en 1L eller 3L passer også i den.

Orange Mud Adventure Pack 12L

Varemerke Orange Mud
Farge Sort
Produsents varenummer ADV12L
Strekkode 608766945940