Til toppen

Orange Mud Adventure Pack 20L Regular Black

Produktnummer: 608766945223

inkl. mva.

  • Løpesekk fra Orange Mud
  • Ideel for lengre turer
  • God lagring, komfort og funksjonalitet

Vi har designet denne sekken for store eventyr, slik at du kan gå lenge med god lagring, komfort og funksjonalitet. Adventure Pack 20L har en glidelåssikret rulletopp og kompresjonssystem som lar den justere fra 15 til 21 liter, og gjør den allsidig fra korte eventyr til episke! Mest bemerkelsesverdig er utjevningssystemet vårt som stabiliserer seg ved å komprimere pakken vertikalt og horisontalt.

 

Foran: Brystlommene passer til telefoner i store størrelser og 600 ml myke flasker. De to små lommene foran kolbelommene er for gels / søppel / etc, og de to skulderlommene er for telefonen din, chapstick og snacks. Den elastiske brystselen fungerer fantastisk for damer og like bra for gutter. Størrelsen er allsidig og passer opp til  omtrent 52" bryst.

Høyre side: Har en 9" lang glidelåsåpning for tilgang til kart, jakker, hodelykter. Lommen strekker seg over pakken som skaper en innvendig baffel samt en stor lomme.

Venstre side: Har en stor lomme som rommer nesten hvilken som helst vannflaske eller flaske, og 1" nylon på baksiden fungerer utmerket for å holde turstaver med vår valgfrie Trekking Pole-oppgradering.

Nederst: Har et 20 mm festesystem for liggeunderlag og ekstra utstyr.

Interiør: Interiøret har 3 rom. 1. er blærelommen som rommer en 2L blære (inkludert), men som også kan holde en 3L. 2. er hovedlasten for klumpete utstyr, og den tredje er for lette jakker.

Varemerke Orange Mud
Kjønn Unisex
Farge Sort
Produsents varenummer ADV20
Strekkode 608766945223