Til toppen

Orange Mud Single Barrel Black

Produktnummer: 850856005168

inkl. mva.

  • Løpesekk i behagelig og pustende materiale
  • Lett tilgang til drikkeflaske som holder seg på plass
  • Med festemuligheter på ryggen

Er du lei av løse, hoppende og sprettende drikkesekker? Da har vi funnet løsningen for deg - HydraQuiver Single Barrel. Denne sekken kommer i et svært behagelig og pustende nettingmateriale, elastiske lommer på skuldrene for gel, barer og lignende,og et romsligere hovedrom bak for nøkler, mobil og med sikker glidelåslukking.

Den relativt tykke paddingen i skum og store luftekanaler gir rikelig med støtte og optimale pusteegenskaper. Vannflasken på ryggen er enkel både å få tak i og plassere tilbake takket være en bred åpning og godt strammesystem rundt flasken. Sekken leveres med en gjenbrukbar BPA-fri flaske for enkel fylling og rengjøring. I motsetning til drikkeblærer er disse flaskene svært enkle å vaske.

For økt synlighet også i mørket har vi lagt på reflekterende elementer på sekken. Mot bunnen av sekken vil du også finne et område som egner seg svært godt for å feste en jakke eller tørr trøye med vårt tilbehørssett av elastiske stropper. Sekken er svært enkel å tilpasse; du tar den på deg, strammer til en komfortabel og tettsittende passform, så er du klar! Passer godt både for kvinnelige og mannlige løpere. Spesifikasjoner: Vekt uten flaske er 221g mer åpning for høretelefonledning. Flaske: BPA-fri 0,68 ml.

Varemerke Orange Mud
Farge Sort
Produsents varenummer HQ-TH1
Strekkode 850856005168