Til toppen

Bytte og retur

Vi i Revert.no ønsker at du skal være fornøyd med handelen din og har åpent kjøp i 14 dager. Bytte, retur og angrerett forutsetter at varen er ubrukt og at emballasje er uskadet og merkelapper sitter på slik at varen er i salgbar stand. Bruk eventuelt en eske eller en pose utenpå orginalemballasjen når du sender tilbake. Vær oppmerksom på at behandling av returer kan ta inntil 14 dager. 

Det gis ikke returrett på:

 • Undertøy eller kroppsnært treningstøy på grunn av hygieniske årsaker. 
 • Snowboard eller skateboard som er montert med bindinger på oppdrag fra deg.
   

Slik bytter du – Gratis frakt

 1. Kjøp nytt produkt på Revert.no
 2. Registrer din retur i skjemaet under, og følg anvisning for å opprette returetikett.
 3. Print og teip returetiketten utenpå pakken. Lever inn på nærmeste postkontor
 4. Vi vil refundere hele kjøpsbeløpet så snart vi har mottatt sendingen og sjekket at varene er i orden. Gratis bytte gjelder én gang pr ordre.

 

Slik returnerer du – kr 89,-

 1. Registrer din retur i skjemaet under, og følg anvisning for å opprette returetikett.
 2. Print og teip returetiketten utenpå pakken. Lever inn på nærmeste postkontor
 3. Vi vil refundere kjøpsbeløpet minus fraktkostnad på 89,- så snart vi har mottatt sendingen og sjekket at varene er i orden.

Hvilke rettigheter har jeg som kunde om jeg ønsker å returnere en vare? 

I henhold til angrerettloven av 21.des. Nr.105 2000, har du rett til å heve kjøpet uten å oppgi noen grunn, innen 14 kalenderdager fra siste vare er mottatt. Det er "Angrerettloven" som regulerer plikter og rettigheter mellom forbruker og næringsdrivende (se Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler). Dette forutsetter at selger har oppfylt sin opplysningsplikt iht angrerettloven, og varen og angrerettskjema er mottatt. Dersom selgeren ikke oppfyller sin opplysningsplikt, eksempelvis unnlater å overlevere det obligatoriske angrefristskjemaet senest ved levering av varen, utvides fristen til tre måneder.

Du må gi melding til oss dersom angreretten benyttes. Dersom du vil benytte deg av angreretten, må varen være ubrukt og i original stand og i orginal emballasje, som må være uskadet og ikke teipet. Vi ber om at du ikke fjerner merkelapper samt behandler originalemballasjen/salgsforpakning godt. Bruk en eske eller en pose utenpå orginalembalansjen.

Dersom vi har montert snowboard eller skatebord med bindinger på oppdrag fra deg, ansees disse ikke lenger som i original stand. Bindingsmonteringen er individuelt tilpasset.

Fristen anses overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Det stilles ingen formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig.

Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, plikter selgeren å tilbakeføre alle faktiske kostnader som er belastet forbruker. Returkostnader må imidlertid forbruker bære, med mindre selger har misligholdt avtalen eller selger i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, om den bestilte varen ikke var tilgjengelig.