Til toppen

Rome Brass White snowboard binding

Produktnummer: RO.22.25.BRAS.-55
Fra:

inkl. mva.

Denne fullstendige redesignede snowboardbindingen for kvinner er tilpasset behovene til damer som ønsker å rocke absolutt hele fjellet. Den nydesignede FullWrap-baseplaten er lett og sikrer maksimal energioverføring. Det er lekent, men gir deg likevel den nødvendige støtten for raske, harde turer.

  • Highback - Rotasjonen til highback kan justeres nøyaktig til stance, fra 0 til 24 grader. For en perfekt kraftoverføring til hælkanten. Det ble utviklet spesielt for kvinner og fester din støvel perfekt.
     
  • Baseplate - FullWrap-plattformen er redesignet, rekalibrert og re-energisert, og er ren kraft og maksimal energioverføring. Den splitter nye FullWrap-plattformen er et robust, bombesikkert chassis som elsker det når du fullfører 100 % av triksene dine med den. Den justerbare baseplaten er utformet for å romme et bredere utvalg av støvler. 
     
  • Stropper -Med Pureflex-ankelstroppen kan du nyte en minimalistisk design med en middels flex. Puregrip-tåstroppen tilbyr et lett design for flere bruksområder.