Til toppen

Sweet Protection Boondock RIG Reflect RIG Bixbite/Shadow Blue/Shadow Trace OS

Produktnummer: 7048652837424

inkl. mva.

Boondock er en helt ny brille i et semi-rammefritt design som gir et veldig rent og moderne uttrykk. Denne modellen har en sylindrisk linse med vår unike RIG® linseteknologi. Dette er en mellomstor og tettsittende brille som gir et stort synsfelt.

Boondock RIG® Reflect Goggles

Boondock er en helt ny brille i et semi-rammefritt design som gir et veldig rent og moderne uttrykk. Denne modellen har en sylindrisk linse med vår unike RIG® linseteknologi. Dette er en mellomstor og tettsittende brille som gir et stort synsfelt. Denne modellen passer perfekt til small og medium ansikter/hjelmer.

Premium detaljer som en tynn definert ramme, store lufteporter på topp og bunn, og en 50mm stropp med integrerte spenner og rammeforankringer sikrer både stil og funksjonalitet. Innerlinsen kommer med Clear AF - en ny og forbedret anti-fog teknologi som sikrer deg optimalt syn i krevende værforhold.

  • RIG® linseteknologi utviklet av Sweet Protection for å sikre kontrastforsterkende syn med minimal fargeforvrengning og redusert øyetretthet
  • 2.2mm sylindrisk linse med sterk støtbeskyttelse
  • Super oleophobic- and hydrophobic belegg på linsen
  • Antidugg
  • 100% UV-beskyttelse
  • Stort synsfelt
  • 550 gr

Clear AF

The ‘Clear A-F’ inner lens is made from a high-grade cellulose triacetate and offers triple the anti-fog effectiveness compared to a standard inner lens. The high-grade material is more durable and offers superior clarity. With the ‘Clear A-F’ inner lens technology you will have the best vision possible in demanding conditions.

 

RIG® – Retina Illumination Grading

RIG® (Retina Illumination Grading) er en kontrastfremmende linseteknologi med minimal fargeforvrengning som gir naturlige farger på omgivelsene. I tillegg reduserer RIG® øyetretthet.

 

Størrelse One Size
Varemerke Sweet Protection
Farge 1958
Produsents varenummer 852113
Strekkode 7048652837424