Til toppen

ThirtyTwo Jones MTB Black/Green/Gum

Produktnummer: 8105000449-1816
Fra:

inkl. mva.

Thirtytwo Jones MTB er enestående. Han har alt du trenger for ubegrenset backcountry snowboarding. For alle kjørere der ute som er villige til å gjøre alt for å erobre bakker som ingen noen gang har rørt før, er dette den rette støvelen. Alle funksjoner støtter deg i de høye kravene i backcountry. Splitboarding, oppstigninger med stegjern, bratte ansikter - med denne støvelen er det ingen grenser. 

Ytre støvel
Den ytre støvelen er utstyrt med Vibram®-såle, som gir svært god holdbarhet. Sålen er også kompatibel med stegjern. Denne sålen er kombinert med den lette STI Evolution Foam for å gjøre skoen så lett som mulig. Den reviderte Walk Mode Collar, som fungerer sammen med Boa-systemet, tilbyr større skritt og mer komfort på oppstigningen ved å løsne sjakten. Full Zip Gaiter, Molded Rubber Toe Cap og forseglede sømmer beskytter støvlene og spesielt føttene dine mot all motstand du vil møte i backcountry. Den 3D-formede tungen etterlater knapt noen trykkpunkter og sikrer en behagelig og komfortabel kjøretur. Hvis du tillater at øverste og nederste sone i skoen bøyes uavhengig av hverandre, dannes en flytende bevegelse framover, minimeres skjellforvrengning og maksimerer hælhold og respons. Med Performance Backstay får du absolutt holdbarhet ved å redusere slitasjen i det bakerste området. Storm Shield-allværsforseglingen gir ekstra beskyttelse mot vær og kulde.

Innerstøvel
Elite Liner er sprøytestøpt med High-Rebound Energy-skum som gir utmerket støtte for medium fleks og ikke mister støtte etter kort tid som konvensjonelle innerstøvler. Foret med Intuition-skum er denne innerstøvelen 100 % varmeformbar og perfekt justerbar ved hjelp av Heel Hold-settet.

Snøringssystem
Thirtytwo sitt tradisjonelle snøringssystem er et av de beste på markedet, og gjennom ultimate kroker blir lissene der de hører hjemme. I tillegg er det eyestays i det nedre området som gir en optimal passform. Tongue Tension+-systemet tilbyr også presisjonsjustering for uslåelig ytelse.
 

  • Varekode: 8105000449/990

  • Farge: Svart/grønn/gum

  • Passform: Elite

  • Snøring: Tradisjonell

  • Såle: Elite

  • Flex: Stiv