Til toppen
SUP på vannet
Stand up paddle

SUP er en moro og allsidig aktivitet for de alle fleste, enten du tar en avslappende tur på en rolig innsjø eller om du utforsker skjærgården. Det er en fin måte å få litt ekstra trening og frisk luft i hverdagen.

Vi fører SUP med revolusjonerende «dobbel-kammer» teknologi som gjør brettet stivere, lettere og pakker mindre enn en tradisjonell oppblåsbar SUP.

txttxt
txttxt
txttxt

Bestselgerne Mercury 2.0 og Lunar 2.0 i allroundserien dukker nå opp med kulere design og teknologi!

Med dobbelkammer-teknologi som gir ekstra oppdrift og stivhet som garanterer din sikkerhet og gjør brettet stivt som en tradisjonell solid SUP. Ultra-lett kjerne med vevd polyesterstruktur gir brettet mer styrke og samtidig senker totalvekten.

txttxt

Populær brettform og sjenerøs dekkstørrelse, perfekt valg for nybegynnere og viderekomne.

txttxt
txttxt
txttxt
txttxt

Wave serien fra Aquatone er en flott allrounder som garanterer en komfortabel tur. En PVC-forsterkning fra topp til bunn og rundt brettet gjør det svært solid selv i vind og hakkete vann.

Med en populær SUP-form, ekstra bredde og sjenerøs tykkelse leverer Wave god komfort og stabilitet til nybegynnere og viderekomne.

Wave Plus anbefales for de som er litt tyngre.

NEON YOUTH Aquatone Jungle 13 2+1 Multi-Person Sup
Våre all-round modeller
txttxt
txttxt

Å reise med SUP er enklere enn noen gang!

Den revolusjonerende Nova serien med «smart-folding» pakkes den ned til halvparten av normal størrelse uten at det går på bekostning av størrelse og ytelse. Utrolig praktisk med tanke på lagring og transport.

DoubleChamber LITE teknologi med 30:70 luftfordeling gir grunnleggende sikkerhet og ekstra stivhet.

txttxt

Playtime gjør valget mellom SUP og kajakk enkelt– ja takk, begge deler. Med en 2-i-1 konstruksjon som gir deg muligheten til å enkelt bytte mellom SUP og kajakk.

Takket være et innovativt nedsunket område kan du sitte eller stå og padle. Egner seg best på stille vann.

txttxt
Aztron Terra Touring
ut på tur?

Touring er det beste valget for de eventyrlystne som vil har et brett for lengre turer. Med «DoubleLayer» teknologi får du et ekstra stivt og lett brett som gir deg god kontroll på vannet. Et spissere omriss enn «allround» modellene sørger for ekstra fart og et mer responsivt brett.

Perfekt for mikroeventyr med strikk i front for det du har med deg. Lengre tur med en venn eller en ekstra treningstur? Da er Touring modellene noe for deg.

Aztron Rash Guard Vibe Boardshorts Aztron Rebel Fiberglass 3-Section Paddle Aztron Dry Bag 40L Backpack
Aztron Comet Wakesurf 49
txttxt
Surf uten bølger

Perfekt brett for nybegynnere og viderekomne. Skim-stilen på brettet gjør det raskt, med kickpad på halen for raske og responsive svinger og triks. Et lekent og solid brett som gir god ytelse for alle ferdighetsnivåer.

Aztron Jupit Bamboo All Round 10

Perfekt for nybegynnere og viderekomne som vil prøve et solidbrett med klassisk «allround» longboard form. Som gir en «smooth» tur og enkle svinger uansett forhold. Bambus-topplaget gir et fantastisk vekt mot styrkeforhold og bunnen er forsterket med glassfiber.

Aquatone Air Chair Aztron Dusk Balance Board
Wing Foil 5.0 pakke
Fly over bølgene

Designet for maksimal moro, trygghet og spenstige svev. Formen gir deg riktig tyndepunkt over foilen og Double-Chamber Tech gir følelsen av et solid brett. ROCKET 1650 foil sørger for en smooth take-off og luftige svev. Kompakt design med karbonvinger gir smidighet og høy hastighet slik at du glir uanstrengt gjennom vannet.

Air Wing 5.0 er bygget med lett og slitesterkt Dacron-polyester, den unike Y-formen gir deg mange gripepunkter med ekstra håndtak i front.

Soleil er basert på den populære AZTRON Touring-serien, nå med muligheten til å sette seil.
Den ultimate kombinasjonen av en windsurfer, SUP og kajakk. Ta kontroll over vinden

Soleil Xtreme er basert på den populære AZTRON Touring-serien, nå med muligheten til å sette seil. Den ultimate kombinasjonen av en windsurfer, SUP og kajakk.